2014年报检员资格考试模拟试题及答案:英语

2014-09-16 22:22 来源:无忧考网
报检员考试网权威发布2014年报检员资格考试模拟试题及答案:英语,更多2014年报检员资格考试模拟试题及答案相关信息请访问报检员资格考试网。

1、The weight- ( ) is attributed to breakage of the gunny bags.

  A、short

  B、shortage

  C、shortest

  D、long

  答案:B

  2、The quality infects had existed prior to ( )

  A、shipment

  B、ship

  C、car

  D、airplane

  答案:A

  3、“It is declared that this shipment does not contain any wood packing materials.”与这句话意思接近的是( )。

  A.We declare that no wood packing material was used in this shipment

  B.No declaration was made whether wood packing materials had been used or not

  C.If you don , t make any declaration,we will not use any wood packing material

  D.We will not use any wood packing material since you have provided us a declaration of no-wood packing material

  答案:A

  4、合同中含有“Party A will process the under-mentioned goods with materials supplied by party B.”时,报检单中的“贸易方式”应填( )。

  A.一般贸易

  B.外商投资

  C.无偿援助

  D.来料加工

  答案:D

  5、“The goods are in nude.”means( )。

  A. The goods are packed with wooden box

  B.The goods are packed with iron box

  C.No basket is used for the goods

  D.No package is used for the goods

  答案:D

6. All the imported goods should comply( )the requirements of CIQ。

  A.with

  B.from

  C.by

  D.for

  答案:A

  7. The contract is signed by the buyer and the seller in two original copies,( )party holds one copy。

  A.both

  B.each

  C.two

  D.either

  答案:B

  8. Please arrange inspection on our goods as soon as( )。

  A.quickly

  B.early

  C.possible

  D.fast

  答案:C

  9. We are very sorry for the trouble caused by the( )delivery。

  A.delaying

  B.delayed   C.being delayed

  D.to delay

  答案:B

  10. There is a( )of 1020 kas in this shipment。

  A.short

  B.shortage

  C.long

  D.longer

  答案:D